Zdjecie
Zdjecie

Olej ze słodkich migdałów

11,87 zł
Brutto
Pojemność: 50 ml
Ilość

  • Dostawa kurierem w 1 - 3 dni - 16 zł.
Zakupy powyżej 200 zł - dostawa za darmo. Dostawa kurierem w 1 - 3 dni - 16 zł. Zakupy powyżej 200 zł - dostawa za darmo.
Olej migdałowy to jeden z najstarszych i najbardziej cenionych olejów stosowanych w kosmetyce. Posiada cudowny bursztynowy kolor oraz lekki charakterystyczny zapach. Wytwarzany jest z nasion owoców drzewa migdałowego, a dokładniej jego słodkiej odmiany występującej w Azji Centralnej i w rejonie Morza Śródziemnomorskiego. Zwalcza rozstępy, wygładza skórę oraz doskonale nawilża. Olej ze słodkich migdałów jest wyjątkowo delikatny i nie powoduje żadnych reakcji alergicznych. Bezpieczny dla kobiet w ciąży oraz w pielęgnacji skóry noworodków i dzieci. Sposób użycia: Do pielęgnacji twarzy i ciała: Niewielką ilość oleju rozsmarować w dłoniach i nakładać na oczyszczoną skórę twarzy i ciała. Okrężnymi ruchami delikatnie wsmarować w skórę. Do pielęgnacji włosów: W przypadku stosowania jako maseczkę na włosy, należy wetrzeć olejek we włosy i skórę głowy, a następnie zmyć szamponem.

NAC-115
3 Przedmioty
2010-01-01
Nowy produkt

16 innych produktów w tej samej kategorii: